About

Crearea modelelor de top – acesta este obiectivul agenției CITYMODELS.

Experiență, puține vorbe și multe fapte – sunt prioritățile care reprezintă brand-ul CITYMODELS.

Fondată de Ștefan Farrell, care are peste două decenii de experiență în industria modelling-ului românesc, CITYMODELS a ajuns imediat în topul celor mai recunoscute agenții de modelling profesioniste din România și este membră Managers And Models Association, o asociație internațională a agențiilor de modele.

CITYMODELS se adresează modellingului feminin și masculin în egală măsură, dar cu acces preponderent internațional. CITYMODELS reprezintă modele profesioniste și oferă o gestionare excepțională: susține debutanții cu stagii de pregătire inovatoare, oferă contracte în modeling și nenumărate oportunități de promovare.

Cu un portofoliu mare de clienți, care include cele mai prestigioase brand-uri internaționale și românești, CITYMODELS are success în toate ramurile modei: campanii, editoriale, prezentări de modă, cataloage, reclame TV, festivaluri de modă, fiind totodată organizatorul CITY FASHION WEEK, singurul eveniment de modă din Transilvania care face parte din circuitul internațional al prezentărilor Milan, Paris sau London Fashion Week.

182a585a-b604-4fde-a234-a14761f3140d