Despre noi

Puține vorbe și multe fapte – acestea sunt prioritățile care ne reprezintă în afacerea CITY MODELS. Fondată de către Ștefan Farrell, cu mai mult de 25 ani de experiență în industria modelling-ului românesc profesionist, CITY MODELS a ajuns imediat în topul celor mai recunoscute agenții.

CITY MODELS se adresează atât modelling-ului feminin, cât și masculin.
CITY MODELS reprezintă modele profesioniste și oferă o gestionare excepțională: susține începătorii cu stagii de pregătire inovatoare, oferă contracte în modeling și nenumărate oportunități de promovare.

Cu un portofoliu mare de clienți, care include cele mai prestigioase brand-uri internaționale și românești, CITY MODELS are succes în toate ramurile modei: campanii, mass-media, prezentări de modă, cataloage, reclame TV.
Cel mai mare plus ale agenției noastre îl constituie faptul că organizam cel mai important eveniment de moda CFW – CITY FASHION WEEK, singurul eveniment de modă din România care face parte din circuitul internațional al prezentărilor, cât și alte evenimente internationale ca MISS CITY EUROPA sau CLUJ FASHION WEEK !

Pentru că abordăm o perspectivă umană și profesională în același timp, CITY MODELS este singura agenție de modele din România care nu percepe taxe de casting și tine cont de situația școlară a modelului.

IMG-20230921-WA0032
Parteneri