Crearea modelelor de top – acesta este obiectivul agentiei City MODELS.

Experienta, putine vorbe si multe fapte – sunt prioritatile care ne reprezinta in afacerea CITY MODELS. Fondata in 1996 de catre Stefan Farrell, cu mai mult de 27 ani de experienta in industria modelling-ului romanesc, CITY MODELS a ajuns imediat in topul celor mai recunoscute agentii de modelling profesioniste din Romania.

CITY MODELS se adreseaza modellingului feminin si masculin, cu acces international. CITYMODELS reprezinta modele profesioniste si ofera o gestionare exceptionala: sustine incepatorii cu stagii de pregatire inovatoare, ofera contracte in modeling si nenumarate oportunitati de promovare.

Cu un portofoliu mare de clienti, care include cele mai prestigioase brand-uri internationale si romanesti, CITY Models are success in toate ramurile modei: campanii, editoriale, prezentari de moda, cataloage, reclame TV, festivaluri de moda respectiv organizatorii CFW – CITY FASHIONN WEEK singurul eveniment de moda din Romania care face parte din circuitul international al prezentarilor Milan, Paris, Londra Fashion Week cat si alte evenimente ca MISS CITY sau CLUJ FASHION WEEK !

City MODELS AGENCY este singura agentie de modele din Romania care nu percepe taxe de casting si tine cont de situatia scolara a modelului.

Pentru orice fel de colaborare trimite un scurt e-mail la casting@citymodels.ro

Become a model